Hur du använder ditt bokmärke i läder

Hur du använder ditt bokmärke i läder

 

Har du ett bokmärke i läder, eller vill du beställa ett till någon du bryr dig om, kan du läsa här varför det är en bra idé att beställa ett bokmärke från Armario.

I allmänhet är ett bokmärke en fördel om du inte vill att sidorna i din bok ska förstöras när du gör åsnaöron varje gång du är klar med att läsa och vill återgå till rätt sidnummer. Bokmärken finns i många olika former och material. Med Armario du kan beställa ett bokmärke i 100% italiensk kärnläder. Förutom material av hög kvalitet kan du designa bokmärket själv i form av att du kan lägga till en personlig touch.

Bokmärke med eget namn

Till skillnad från många andra bokmärken kan du designa en själv bokmärke från Armario. Du kan bestämma vilket tryck du vill skriva ut i själva lädret. Det kan vara ditt eget namn, din pojkvän, din födelsedag eller din mors eller fars smeknamn. Förutom vanliga utskrifter kan vi också skriva ut flera symboler, som du t.ex. kan skriva ut före eller efter ett namn.

Om det finns flera av er i familjen är det särskilt bra att ha flera olika tryck på dina bokmärken. På så sätt kan du alltid hålla ett öga på vem som läser vilken bok.

Elegant bokmärke i svart läder

Vårt bokmärke kan beställas i svart läder. Vi har valt att behålla färgen i svart läder, att hålla bokmärket i en elegant, enkel och snygg färg. Således har du ett bokmärke som inte bara syftar till att användas som sidhållare i din bok utan också ett tillbehör som säkerställer komfort och säkerhet när du har slutfört ett kapitel på tåget, på väg till jobbet och där din sidkamrat tittar.

Våra material är 100% naturliga och vi använder bara äkta italienska kärnläder. Därför kommer det inte att missfärgas från ditt bokmärke, precis som det kan vara med ett traditionellt kartbok.

Bokmärk i läder för mamma eller mormor

En speciell personlig gåva

Glädjen att få ett bokmärke i läder är stor. Särskilt när bokmärket är präglat med en speciell personlig hälsning. Om din mamma ofta sitter med en bok kommer hon alltid att bli påmind om den underbara personliga gåvan du har gett henne när hon öppnar en bok, avslutar ett kapitel eller lägger tillbaka boken i bokhyllan.

Om du saknar en gåva till kvinnan som har allt, kan ett personligt bokmärke vara ett bra bud på en fantastisk present. Ett bokmärke är vanligtvis något du tar med dig från biblioteket. Biblioteket har pappmärken för alla besökare, de är varken personliga eller hållbara. Med Armario du kan beställa en bokmärke i läder, där materialen är hållbara och där du kan lägga till ditt eget personliga tryck till det du bryr dig om.

Vad letar du efter?

Varukorg