Läder nyckelringar med personlig touch

Läder nyckelringar med personlig touch

Letar du efter en nyckelring med namn eller en nyckelring med tryck? Eventuellt. som en födelsedagspresent, en present till fars dag eller bara en present till dig själv?
Hos Armario Du kan beställa nyckelringar av läder med ditt eget tryck. Vi klipper, trycker och monterar nyckelringar i det finaste italienska kärnläderet. Alla våra nyckelringar i läder är prissatta mellan 59-299 DKK, och priset är inkl. tryck.
Vår unika design av nyckelringar i läder gör din gåva till en mycket mer personlig gåva, varför du kan ge en nyckelring till pappa, mamma, din största kärlek eller bara en nyckelring till dig själv! Du kan se alla våra nyckelringar här, och du bestämmer helt ditt eget tryck, och det kan förvandla en sådan ”vanlig” sak som en nyckelring, till en stor personlig gåva.

Populära tryck på läder nyckelringar

Du bestämmer själv vilket tryck du vill ha på våra lädernyckelringar. Vi har också flera olika symboler du kan välja mellan. Alla brev från A till Ö är tillgängliga, och här är några av våra mest populära tryck:

  • Under dagarna fram till mors dag och fars dag är det tryck som "mamma ❤️" och "pappa ⚓️"
  • Nästa är allt från namn, födelsedagar, årsdagar eller telefonnummer
  • Våra olika modeller beställs ofta med: "I ❤️ You", "You & Me", "The World's Best Dad ⭐️" och "The World's Best Mom ❤️"
  • Det är möjligt att skriva ut på båda sidor, och skriva ut med namn på framsidan, och ett datum (eventuellt ett jubileum) på baksidan, är ofta tryckt.

På den här sidan kan du se och beställa nyckelringen på bilden nedan

Personligt läder Personlig nyckelring | Bra gåva för fars dag
(Modell: MEDIO - Färg: Brun)

Den enkla nyckelringen - passar alla fickor

Vår nyckelring i läder PICO är enkel och snygg. Det finns en 35 mm delad ring som kan innehålla både en liten och en stor nyckelring - utan att nyckelringen förlorar sin klass.

PICO-nyckelringen finns i färgerna brun, svart, ljus, cognac, blå och röd. Modellerna som visas på bilden nedan är lätta och cognac. Nyckelringen kan innehålla upp till 10 bokstäver / siffror / symboler och kan bara skrivas ut på framsidan, varför nyckelringen också är lätt och passar i valfri ficka.

Du kan läsa mer om vår PICO-nyckelring och beställa den här

Personlig läder nyckelring med namn | Perfekt present till mors dag eller fars dag
(Modell: PICO - Färger: Ljus och konjak)

Unika och personliga nyckelringar

Våra nyckelringar är utvecklade baserat på olika mönster och idéer. Med vår PINTA-nyckelring i läder skräddarsyr vi inte bara den personliga kontakten utan också färgen på nyckelringen. Den exklusiva PINTA-nyckelringen har en unik design och kan endast beställas här på Armario. Vi skär, trycker och målar nyckelringen båda så att den skräddarsys specifikt efter dina önskemål. Nyckelringen består av 100% italienskt kärnläder och färgen är särskilt lämplig för läder. Färgen rörs om och blandas i vår verkstad så att vi som kund får det bästa resultatet och bästa kvaliteten.

Här kan du beställa den unika PINTA-nyckelringen

Personlig läder nyckelring med namn | Perfekt present till mors dag eller fars dag
(Modell: PINTA - Färger: Ljusblå och röd)


Läder nyckelringar med lång text

Vår mest populära nyckelring i läder är vår MEDIO-modell. Men vår MEDIO-modell innehåller högst 10 bokstäver / siffror, och vi har därför gjort det möjligt att lägga till upp till 20 bokstäver / siffror med vår GRANDE-modell.

Du kan välja ett långt tryck på upp till 20 bokstäver / siffror, och även på båda sidor!

På vår GRANDE-nyckelring i läder skriver vi ofta ut tryck som: "Världens bästa far Far️" och "Världens bästa mamma 💕", vilket ofta är den perfekta presenten till fars dag eller mors dag.

Om du har ett långt tryck kan du beställa vår GRANDE-nyckelringg henne

Nyckelring för världens bästa mamma Present till mors dag
(Modell: GRANDE - Färg: Röd)

Läder nyckelringar i olika färger

Våra nyckelringar i läder finns i färgerna: ljus (naturlig), brun, konjak, svart, blå och röd. De två mest populära sorterna är Ljus och Brun.

Färgerna förändras över tid, vilket också gör en lädernyckelring mer attraktiv än så många andra nyckelringar. Speciellt läderens ljusa natur förändras när den utsätts för solljus, luften runt oss och beröring.

 

Är du redo att designa din egen lädernyckelring kan du göra det här

Personlig läder nyckelring med karbinhake
(Modell: ROCA - Färg: Cognac)

Vad letar du efter?

Varukorg