Skapa extra garderobsutrymme med läderremmar för upphängning

Skapa extra garderobsutrymme med läderremmar för upphängning

Har du inget garderobsutrymme för höstens nya inköp? Köp en rund stock, hitta en rejäl gren i skogen eller återvinn en gammal garderobsstång och beställ vår läderremmar för upphängning. Du behöver inte bara dekorera utrymmet för en ny garderob - du får ett fritt hängande, lättillgängligt urval av dina kläder, i klassisk nordisk stil.

Våra läderremmar skärs, behandlas och monteras precis som du vill, så att de kan hänga på dina sluttande väggar, ditt höga tak eller så högt som möjligt i källartaket. 

Läderband i olika färger

När du beställer våra läderremmar för upphängning ber vi dig att bestämma hur långa remmarna i läder ska vara och hur stora öglan ska vara. Slingan är den del av läderremmarna där din garderobsstång måste sättas in - därför är det viktigt att du mäter din garderobsstång noggrant i diameter. Om du har en garderobsstång som inte har samma omkrets i båda ändar kan du skriva det i kommentarsfältet - då anpassar vi båda läderremmarna till de två olika omkretsarna.

Vi använder naturligt garvat läder i flera olika färger. Den största favoriten är vår ljusa, naturliga färg, där det finns störst chans att utveckla det vackra patina, som utvecklas från solljus och beröring.

Läderremmar för upphängning

 

Sedan sitter du och visualiserar var din framtida garderob ska hänga, då beställ våra läderband för att hänga här, och ser fram emot att bli ogräs i garderoben!

Om du har andra idéer för hur du vill använda våra läderremmar för upphängning, förutom extra garderobsutrymme, är du naturligtvis också välkommen att beställa vår hängning för detta. Skicka oss ett mejl om dina speciella mål kräver en mer detaljerad beskrivning.

Vad letar du efter?

Varukorg