Present till mannen som har allt

Present till mannen som har allt
Män är alltid svåra att köpa gåva till. Speciellt när de inte vill ha något. Du kanske vet det själv - du slutar alltid köpa dem något som alltid hamnar i garderoben och som (kanske) kan användas vid speciella tillfällen.
Men hur är det med en gåva som inte bara används ibland utan faktiskt hela tiden? Med Armario vi har träffat platsen på en plats där önskan är stor från män, även om de inte alltid vet det själva.
Män har blivit mer modemedvetna, varför många män vill ha någon form av integritet när det gäller deras ägodelar. Vi har samlat ett antal presentidéer för just det; mannen som har allt utom vad han bara saknar.

MEDIO - Den praktiska nyckelringen  

Gåva till honom som har allt | personlig present till pappa

Vår MEDIO-modell är vår mest populära läter nyckelring. Det kan skrivas upp till 10 bokstäver / siffror / symboler - och då är det till och med möjligt både på framsidan och baksidan. MEDIO-nyckelring är praktisk, eftersom du både kan skriva namnet eller skriva ut på båda sidor, men också för att den är gjord som ett grepp kan du ta om det är i en ficka eller en skål fylld med alla slags andra saker.

MEDIO nyckelring finns i färgerna brun, svart, ljus, cognac, röd och blå.

ROCA - Lädernyckelring med karbinhake

Läder nyckelring med karbinhake och personligt tryck

Vår ROCA-nyckelring i läder är praktisk och snygg. ROCA-nyckelringen kännetecknas av dess karabin, som kan hängas i antingen bältet eller byxorna. Dessutom finns en 25 mm splitring, som kan innehålla både en liten och en stor nyckelring - utan att nyckelringen förlorar sin klass.

ROCA nyckelring finns i färgerna brun, svart, ljus, cognac, röd och blå. Modellen som visas på bilden ovan är svart. Nyckelringen kan innehålla upp till 10 bokstäver / siffror / symboler och kan tryckas på både fram och bak.

BOLO - Nyckelring i läder, perfekt att bära runt halsen

Nyckelring i flätat boloskinn

BOLO nyckelring i läder är för mannen som ständigt är på språng och kan ha flera väskor eller fickor för sina nycklar. Denna nyckelhängare passar perfekt runt halsen, och magnetlåset på nyckelhängaren innebär att tangenterna alltid kan klickas på och av, så att de enkelt kan användas.

Vår nyckelring i flätat boloskinn finns i svart och lätt läder.


Bokmärke i läder - för läshästen

Om du är den du köper en present till en riktig läshäst, kan du ge honom detta läckra bokmärke i läder. Liksom de flesta av våra produkter i läder, bestämmer du ditt personliga tryck och bokmärket här finns i färgen svart.

Bokmärket passar perfekt i valfri bok, eftersom det är utrustat med en dusk, vilket gör det enkelt att se var bokmärket ligger i boken.

Är det vårt bokmärke i läder du är ute i, så kan du beställa det på sidan här.

Vad letar du efter?

Varukorg