Den perfekta personliga gåvan för världens bästa mamma

Den perfekta personliga gåvan för världens bästa mamma

 

Mors dag faller på andra söndagen i maj och är den dag då människor över hela världen firar sin mamma, mormor och liknande.

Ofta är det så att blommor och choklad är favoritpresent när det gäller mors dag. Istället har vi satt ihop en serie bud för den perfekta personliga presenten. Du kan fortfarande köpa den traditionella blombuketten, men en personlig nyckelring i läder, ett personligt bokmärke eller nya läderhandtag för hennes gamla möbler kommer säkert att glädja din mor.

En personlig nyckelring för världens bästa mamma

Personliga presenter kommer garanterat att sätta ett leende på ditt ansikte. Både när gåvan ges och tas emot. Personliga gåvor kommer ofta i form av kreativa dekorationer från dagis, skola eller fritidshus, men också när kreativitet kräver lite mer expertis. Med Armario vi är specialister på att producera handgjorda personliga lädervaror. Våra nyckelringar är tillverkade från början, och vi klipper, bearbetar och trycker läder i vår egen verkstad.

Vi har flera olika modeller av nyckelringar för att säkerställa att du kan ge din mamma en personlig nyckelring som matchar hennes behov.

Ta till exempel vår GRANDE-nyckelring. Det är specifikt utformat för att kunna påminna världens bästa mamma att hon bara är den bästa i världen.

 

Den perfekta personliga gåvan för världens bästa mamma

Det perfekta bokmärket för den bästa mamman

Om din mamma är en riktig bokmask kan du glädja henne med vårt personliga bokmärke i läder. Bokmärket är tillverkat av 100% italiensk kärnläder och är utrustat med en kvast i 100% läder.

Vad du än vill skriva ut på din mammas nya bokmärke är upp till dig. Så länge du håller trycket inom de 15 bokstäverna som kan vara på bokmärket, är det bara fantasin som sätter gränsen.

Avsluta med åsnaöron och små prydnadssaker som inte är lämpliga för att fungera som bokmärken, här är äntligen ett personligt och elegant bokmärke i läder.

Bokmärke med "Mor <3"

 

Behöver din mammas gamla byrå en kärleksfull hand?

De gamla traditionella möblerna är ofta oerhört hållbara och de återvinns ofta och vidarebefordras till nästa generation. Oavsett om den gamla byrån stannar kvar i din mors hem eller behöver vidarebefordras till antingen du eller barnbarnet, kan de gamla handtagen ersättas med nya i samma traditionella stil. Med Armario vi producerar handgjorda läderhandtag som passar till skåp, lådor, byrå etc.

Det är ofta så att köket i hemmet sällan byts ut, vilket ses i många danska hem, där huset är från 1800-talet. Det kan vara otroligt charmigt, men det kan också behöva en kärleksfull hand. Om du inte vill ändra för mycket i det gamla köket kan du nöja dig med det byt ut de gamla handtagen med nya läderhandtag.

Nya läderhandtag för gammal låda

Vad letar du efter?

Varukorg