Personliga julklappsidéer | Julklappsinspiration

Personliga julklappsidéer | Julklappsinspiration
Gillar du som många andra julklappar och presenter överlag, att presenten som ges ska vara lite mer personlig än från en önskelista? Då känner vi väl igen känslan. Med Armario du kan beställa personliga lädervaror, som mottagaren av din gåva både behöver och som sätter ett leende på läpparna. Vi tillverkar alla våra lädervaror för hand, och sedan gör vi det på beställning. Då tror du säkert att det tar flera dagar, men vi är specialister på vårt arbete, och erbjuder därför även dag-till-dag leverans i jul, så länge du beställer innan kl. 13.00.

En bra personlig julklapp

Vi producerar många populära personliga julklappar denna jul, och en av dem är vårt populära bokmärke i italienskt kärnläder. Bokmärket är försett med en tofs i lammskinn och sedan pryds det av ditt alldeles egna personliga tryck som vi trycker för hand. Har du ett meddelande eller namn som du vill ha tryckt på ditt bokmärke i läder gör vi det här på Armario. Priset är inkl. tryck, så allt du behöver tänka på är att meddela oss vad du vill ha tryckt och vilken färg lädret ska ha på bokmärket när du beställer.
Personligt julklappsbokmärke i läder med namn
(Läderbokmärke - svart)

En praktisk och elegant nyckelring

Det råder ingen tvekan om att vår mest beställda julklappsidé över julen är vår MEDIO-nyckelring. Den är praktisk, snygg att se på och så är den också gjord med en personlig touch som du väljer. Den går att beställa i sex olika färger och sedan är den designad i en ögla, så den är alltid lätt att ta tag i om den till exempel ligger i fickan eller väskan.

MEDIO-nyckelringen är till ett pris där alla kan delta, och då sätter det definitivt ett leende på läpparna när mottagaren av din gåva ser vad du har fått tryckt med personlig text.

Du kan beställa vår MEDIO nyckelring på sidan här

Julklapp till honom
(MEDIO Nyckelring - Cognac)

 

En nyckelring i två färger

Vill du ha en mer färgglad nyckelring när du ska ge din julklapp kan du beställa vår PINTA-nyckelring i läder. Nyckelringen kommer alltid att tillverkas i ljust läder men du väljer själv vilken färg läderfärg vi ska måla på nyckelringen. PINTA-nyckelringen är därför idealisk om du vill ha nyckelringar till flera i familjen, eller vill ha en slags enhetlighet i dina accessoarer i hemmet.

Precis som MEDIO-nyckelringen kan PINTA-nyckelringen ha upp till 10 tecken/bokstäver på varje sida, och den är också formad som en ögla, vilket gör den lätt att ta tag i, oavsett var den är placerad.

Du kan beställa vår PINTA-nyckelring på sidan här

Nyckelring i läder som den perfekta julklappen
(PINTA nyckelring - röd)

Vad letar du efter?

Varukorg